Fateen Ziegglerr ! fateen: Awal Ashaari Melamar Scha Al Yahya di Propaganza

Followers

Awal Ashaari Melamar Scha Al Yahya di Propaganza

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ 
Hello World !
selamat malam :]
terkejut dengan title tuu  ? ? yeaaahh akue pun terkejut tapi itulah realitinya :D
25 / MAC / 2012 , tengah hari -Pengacara Propaganza, Awal Ashaari telah membuat kejutan paling romantik dengan melamar kekasihnya Scha Al-Yahya untuk dijadikan seseorang yang halal dalam hidupnya / isteri secara langsung (live) dalam set Propaganza yang bersiaran di Astro Ria . 
Awal Ashaari menghadiahkan sebentuk cincin, sejambak bunga ros dan patung beruang sebesar manusia semasa Scha dilamar . Scha yang terkejut dengan tindakan spontan Awal itu dengan sebak terus menerima lamaran berkenaan. 
'' Ye Scha terima ''

Ohhhh sweett dohh :]
Heyy , I get jelousyyy easilyyy .

Awal memberitahu dia sudah lama menunggu hari untuk melamar Scha dan hari ini iaitu 25 Mac merupakan tarikh sesuai kerana ianya bersamaan dengan ulang tahun percintaan mereka yang ke dua tahun enam bulan.
Walaubagaimanapun mereka bakal mengumumkan tarikh perkahwinan mereka dalam sidang media yang akan berlangsung di Flora Cafe, jam 3 petang, pada 27 Mac ini.


Awal Ashaari lelaki macho malaya punn menangis wehh , gila jeles tahap
satu dalam sejuta na cari lelaki macam nieh .
bangga weh dapat bakal suami cam ni , untung Scha :osaksikan :tetapi aksi ini telah menjadi kontroversi kerana dikatakan Awal Ashaari mengikut budaya barat. Tak kisahlah tentang semua itu, apa yang penting ialah Awal Ashaari berniat ingin berkahwin dgn Scha Al Yahya dan ianya tidak disembunyikan.
Apa-apa pun, tahniah kepada Scha Al Yahya & Awal Ashaari. Semoga ianya akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin...  


✿ Thanks For Reading ✿

Copyright © . All Right Reserved by Fateen Ziegglerr