Fateen Ziegglerr ! fateen: March 2012

Followers

Awal Ashaari Melamar Scha Al Yahya di Propaganza

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ 
Hello World !
selamat malam :]
terkejut dengan title tuu  ? ? yeaaahh akue pun terkejut tapi itulah realitinya :D
25 / MAC / 2012 , tengah hari -Pengacara Propaganza, Awal Ashaari telah membuat kejutan paling romantik dengan melamar kekasihnya Scha Al-Yahya untuk dijadikan seseorang yang halal dalam hidupnya / isteri secara langsung (live) dalam set Propaganza yang bersiaran di Astro Ria . 
Awal Ashaari menghadiahkan sebentuk cincin, sejambak bunga ros dan patung beruang sebesar manusia semasa Scha dilamar . Scha yang terkejut dengan tindakan spontan Awal itu dengan sebak terus menerima lamaran berkenaan. 
'' Ye Scha terima ''

Ohhhh sweett dohh :]
Heyy , I get jelousyyy easilyyy .

Awal memberitahu dia sudah lama menunggu hari untuk melamar Scha dan hari ini iaitu 25 Mac merupakan tarikh sesuai kerana ianya bersamaan dengan ulang tahun percintaan mereka yang ke dua tahun enam bulan.
Walaubagaimanapun mereka bakal mengumumkan tarikh perkahwinan mereka dalam sidang media yang akan berlangsung di Flora Cafe, jam 3 petang, pada 27 Mac ini.


Awal Ashaari lelaki macho malaya punn menangis wehh , gila jeles tahap
satu dalam sejuta na cari lelaki macam nieh .
bangga weh dapat bakal suami cam ni , untung Scha :o



saksikan :

video

tetapi aksi ini telah menjadi kontroversi kerana dikatakan Awal Ashaari mengikut budaya barat. Tak kisahlah tentang semua itu, apa yang penting ialah Awal Ashaari berniat ingin berkahwin dgn Scha Al Yahya dan ianya tidak disembunyikan.
Apa-apa pun, tahniah kepada Scha Al Yahya & Awal Ashaari. Semoga ianya akan berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin...  


✿ Thanks For Reading ✿

ketahui SIAPA yang mengUNFRIENDkan korang di FESBUK :)

Hello holidays ! hyee peeps ! hari nie akue na kongsi satuu benda best kat korang .
seperti yang korang baca kat ats tewww . mulai hari nie , awak , awak dan awak akan tahu sape yng agak kurang asam sikit tuhh yang perngai tah pape nak unfriendkan orang . korang pernah perasan tak , ada orang pernah block or unfriendkan korang kat facebook? 
mesti tak pernah nak perasan kan..kalau perasan tue, memang tak tahu lah sapa kan..
so kat sini akue nak kongsi pe yg aku dpt dr blogwalking kat HAFIZZI AZIZ tadik iaituu
detect siapa yang unfriend kita..
wahh sungguh tidak sopan orang tue nak block2 kita lak kan..
tapi ini hanya boleh digunakan pada Google Chrome SAHAJA taw!

1. Korang masuk web nie --> www.unfriendfinder.com/download
2. next ,  tekan Download & Install  macam kat bawah nie .

3. lepass tekan tue, maybe akan keluar cam bawah nie. Korang Continue jer.

4. Pastue keluar msg box, klik Install taw!

5. Tunggu dalam 6.43 saat, terus automatic install dlm chrome korang.

6. Sekarang korang refresh facebook korang,
JENGG !!
JENGG !!
-
-
-
-
-
Ade macam nie kan  , ,


Haaa , duk nganga apa lagi . cepat la cek sape yg dah unfriend korang :)
hahahhaha :D

credit : hafizzi azizi

✿ Thanks For Reading ✿

I am photographer :)

hello you ! pih makan kenduri mana hari nieh ?
banyak kan kenduri musim cuti niehh -.-
aku punn busyy sangat , mcm aku lak yg kenduri , hee
ekceli mama kan katering , so busy laa
but now , aku tukaqq jawatan satt , aku ambek bidang photographerr . hahaha
tengoklah , first time >.<







herhhh , jelous gila koott :s
ohseeemm , ta sabaq na kawen :)
cantek kan raja sehari nie :D
:: SEMOGA BERKEKALAN HINGGA AKHIR HAYATT ::


✿ Thanks For Reading ✿

holidayyyyy

          Hi bloggers ,
how are you ?
Heyyy , rendhuuu blogg kott lama tak hupdate , hee
bestt gila tadik dapat bgun lewat pkul 10.00 <----- GEDIK
SEKOLAH ??
Hahaha :D mana pih dohhh . orang cuti awaii daa
habehh exam tggu pa lagik choww laa .___.
habeh exam supaa habeh SPM hhuuuhhh
anyway akue da baek betul2 dengan kawan aku tuhh
cuma kami tetap and takan buleh na semesra dulu :)
and pasal the fuck man , akue lupa dea dahh :D
cuma kadang2 ja teringat na col
hmm rendhu my superhero niehh :
my lovely molyy boyfriend laa , yeaahh  memg sebelum nie 
akue tapenah cita at korang pasal dea
sebb akue rsa hmm aq tabape sygg dea betui2
but now , I love him veryy  muchh sayanggg
~ HOLLAND ~
Hope Our Love Last And Never Die
selama nieh akue buta dengan kehadiran mysuperbb
and i'm so soryy about that .
lepaih nie orang jnji orang takan sakiti dea dahh .
orang akan jaga dia sebaik mungkin oke bie <3
muahhahahaha



✿ Thanks For Reading ✿

Copyright © . All Right Reserved by Fateen Ziegglerr