Fateen Ziegglerr ! fateen: 2011

Followers

hello dunia


heyy , amacamm hampa semua sihat takk ,, sihat ? Alhamdulillah .
29 / 12 /2011 penghujung tahun ,tu bermakna cuti bakal berakhir , 
rite sayang semua ? *for girl only :D
sinonimnya da nakk mula sekolah laa jawabnya , 
errr maksudnya tahun depan akue dah jadi
 CANDIDATE SPM / ta pecaya ? akue lagik ta pecaya alamak alamak alamak .
tak bersedia kottt , rasa macam baru semalam je lahir , hee tipu ja -,-


INSYAALLAHH , STUDY HARD THIS YEAR :)
 nak dapt straight A macam orang laen , tapi masalahnya akue boleh ke  ?
*tolong jawab satt
insyaallah kan , korang doakan kayy :) memang lhaa lambat lagik takan 
esuk na exam , esuk baru na doa , baru na stdy , baru na kelam kelibutt . 
prepare awai awai , SEMANGAT peenting . hee

haa , boring cakap pasal tuu . pastuu na cakap pasal pe ?
bercuti  ??? ishh akue ta pih mana punn , dekat tott tott je . penang :)
itu je yg sempat tapi Alhamdullilah la kan , dapat pegi jalanjalan jugak . 
dari duduk dalam rumah supa katak dalam gelas je kann , betul tak ?

disebabkan ramai yang jeritjerit suruh akue cerita pasal cuti*oke tipu -.- , 
akue mualakan kayy ::
pada suatu hari , saya dan keluarga saya telah pergi bercuti .
hheyy fateen series sikit buleh tak ? ggrrr
heeee , jangan laa mara gurau sikit pun ta bulehh orang tengah hepi ni
ujian komputer dapat lulus 46 / 50  c(=
terima kasih sape yang ucapkan tahniah tuu , hee sape yang kutuk akue 
: elekh baru na ambek ujian komputer ke orang da dapat P manahala dah :
alhamdullilah je laa , SESUNGGUHNYA ALLAH MAHA MENGETAHUI

Alaa lari dari topik la pulakk , oke 1 , 2 , 3 cepat ligan ligan -,- .
atototottt bergurau senda sikit petang petang hening sebegini .
yela yela akue cerita pasal cuti , akue pegi penang jee tapi kann
tahun nie akue pegi dua kali , first dengan family paklang akue
second , akue pegi rombongan mama akue buadd :D
yang paling best second laa , sebab ramai ramai tambah tambah pulak 
kawankawan hok paling sangat amat akue sayang pun pihh , 
FADZTIEHAH , TYKAH , MIELA just tasha can't go hhmm ;(
oke lhhaa tamaw berleter panjang -.- *ta panjang lagik tera nihh , grrr
renungrenungkan gambar nie :: 

*akue snap so akue ta wujud oke , oke ,oke :)






✿ Thanks For Reading ✿

awak ,


 heyy  awak , orang ta berhrap suatu hari nanti dea jadikan orang  , 
orang terpenting dalam hidup dea
sebab orang taw semua tuu harapan yang menggunung yang ta mampu dea daki ,
and orang pun ta minta dea untuk sayang orang balekk sebab orang taw tuu semua
permintaan setinggi bintang yang ta mampu dea petik ,  
orang cuma berharap suatu hari nanti bila dea nampak orang *INSYAALLAH
dea akan senyum sambil bercakap 
|perempuan nie laa yang selalu menyayangi akue| 
sebab itu semua da menunjukkan yang dea nampak 
orang sentiasa ambil berat tentang dea :)



✿ Thanks For Reading ✿

PROMOTER

Selamat sejahtera kawan-kawanku tersayang *macam mandomm jew pulakk . hee :) pejamcelik pejamcelik da bulan decemberr kan , da tinggal bapew hari jew lagik na cutii sekolahh .
 rasa macam baru semalam jaa update status fb | cuti sekolah da bermula | , kan wehh kann . 
korang rasa tak ? ?

haadoii , buhsan sesangatt cuti kali nie ta pegi manamana pung lagik , sb mama ade katering . 
oke bukan akue na merungut , memang lhaa rezeki .
 ALHAMDULLILAH . 
tapi na jugak kan pegi bercuti tapi pape pungg ada hikmah di sebalik nihhh :| . ekcelii , ta habes penad lagik ni , kemaren da katering jugak tapi dekat jaa dengan rumahh akue . 
selang sebuah rumah , hee . dekat en en .
oke enjoy with this oke ;)













*bapak akue kott merangkap boss besorr










tetiba rasa na kawen , hey walawala heyy betuii hang nie fatee , hee :D
hok baju biru kuning tuu manusia manusia yang bekerja dengan CHUPING KATERING lhaa , chewwahhhh ! Atotottttttt .
yela tuu katering mama akue leettiieeww , oke kalau da macekk , pacekk , maksu paksu , 
makteh pakteh , dek beradik korang na kawen kaa , gtaw aku kayy . *promote sikitt 
tapi ta semestinya kenduri kawen jepp , jamuan ke , majlis pertunangan keww , 
bisa-bisa ( bulehh ) ajeww .
khemah , meja makan , basuh pinggan , meja beradab untuk pengantin , semua beres dohhh , 
tuan rumah tadah poket jeww :)
heee :D

zaman sekarang dah ta ramai yang nak bergotong-royong lagik daa  , geng geng veteren 
sume tuu dah ta larat , na harapkan budak budak muda sekarangg 
hmmm paham paham je la kaaannn :?
:: marketing baekk punyyaa ::
ta salah kann tolong makbapak sendiri cari rezeki , oke kalau na tya pape comment or shout 
oke sayang sayang semua *untuk leleaki jeww naaa
like sikit kat sini







✿ Thanks For Reading ✿

hey , naek pangkat :)

Good night readers ! gud night je punn jangan tido lagikk kayy :) . 
teman akue berleter sambil loncatt loncatt keriangan satt .
weyhhh  ! kamii da naek pangkat . datuk , datin , tan sri and wattcceveerr tuu bukann lhaa , kami jadik mak tehh . hee seronok seronok seronok . hampa ada ? banyak , oke diamm . first time laa weh dapatt anak menakan nyhh , tuuhh gedik pelikk budak nihh :D 

15 / 11 / 2011 , 03.15 pagi Alhamdullilahh , telah berakhirlah perjuangan seorang ibu and lahirlah seorang budak comeyy yang seperti makteh nya *ta sama langsung fateen weyh . 
MUHAMMAD RAYYAN DANISH *sedapp dak sedapp dak , ta payah pening kepala dukk pikiaq sapa buh nama dea , budak gedik tuu la . kalutt ja dea ! oke , akue kaluttt ,kbaii . 
sedap sangat fateen weyhh nama tuu , heee .
sedap tak sedap ta pentingg laa , yang patut kita pentingkan ialah na bagi nama tuu kena la ada mksudd kan supaya nt diorang jadi seperti nama tuu :D








:: MY BABY SO CUTE :: 
 | tolong sesangat jeles la , jeles la . oke ngada ngada , baii |









✿ Thanks For Reading ✿

hang out ♥

hyeepp readers , oke tamaw cakap banyak lewatlewat macam nie nt korang ngantukk . akue yang tulehh ni pungg da rsa bahang aura kengantukan tuu , hee :D
oke tadik pih sekulahh , waaaaaa semangat oo pih ambek buku teks , hikhok 
lepaih tuu ape lagik , serang cmart la \tempat ni jaa paling dekat/.
tapi kami ta cukup lima pulakk , just akue , tehah , mila :)
renduu hampa semua kottt , oke jejalan japp tetiba terkelihh minah comeyy pulakk 
\SHAMIN SHARIFF/
derretttttttt hampa weyy , cemuih daa :P
hee lawak jepp naa .





oke , good night a.k.a selamat malam sayang semua 



✿ Thanks For Reading ✿

di tagged sekali lagi , suka

      hyepp , oke akue di tagged sekali lagi , setinggi tinggi penghargaan untuk nana kayy , sebab dalam   bebanyak folower dea , akue antara yg dea plih :)
            thanks ehh NANA .


1// You must post these rules in your entry
2// Each person must post about themself in their jurnal
3// Answer the question that tagger has set for you in their 
post and create 11 new question for the people you have tagged to answer
4// You must choose 11 people to tag and link then to your post
5// Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6// No tag back
7// No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"

ABOUT ME !
FATIN SHAZERA BT HASHIM
juz call me fateen , pendek sikit kann
16 y/o
stay at felda chuping perlis 
suka makan mkanan pedass
minum lak akue suka milo ais , carrot susu , jus oren
suka sangat purple , bukti nya buleh nmpak kann
sensitif , cepat sangat menangis .
SUSAH na lupakan sesorang
akue sayang kawankawan akue
akue suka online , dengaq lagu

OKE , sekarang na jawab soalan dr NANA pulak ::

Jenama lappy korang apa? Warna apa?
:: compaq , hitam ::

Ada berapa hp?
:: satu jaa ::

Cita2 apa?
:: insyaallah , perempuan ::

Anak sulung ke?
:: yup  , ehh no . hmm tak taw . sb fateen da dua org abg tiri ::

Tau tak Segamat kat mane?
:: entah ::

Ada boyfren? Sebaya?
:: ta dopp , bf pun tada na sebaya cm ne ::

Happy bila . . .
:: bila dea mencintai fateen ::

Pernah pergi oversea tak? Mane?
:: ta penah pun , :( ::

Tempat yang paling best korang pergi?
:: langkawi , sb spuluh kali pih punn aku ta jemu  ::

Rumah idaman korang bila daa besar nanti?
:: banglo ::

Takut haiwan apa?
:: ULAR ::

so noww , soalan akue pulakk untuk korang kayy .

tanah tumpah darah kat mana ?
kenangan yg pling maniss ?
couple ta ? dgn sape , cite sikitt?
penah putus cinta ?
pe korang buad bila sedih ?
lagguu yg tgh korang layan skg ?
cerita terbaru yg korang tgk ?
pe matlamt korang dlm hidup ?
cita-cita?
hobi?
paling suka msakan pe ?
reti msak n penah msk pe?

oke fateen tag korang :)
http://awyynteletubbies.blogspot.com
http://pelangi-girlfriend.blogspot.com/
http://adoreadorabelle.blogspot.com/
http://anugerahcinta86.blogspot.com/
http://tingtongcrew93.blogspot.com/
http://mirstereoheart.blogspot.com/
http://butterflygurlz91.blogspot.com/
http://iera-dolly.blogspot.com/
http://verifystorylife.blogspot.com/
http://harbeeadnan93.blogspot.com
http://nshuhailahz.blogspot.com/



✿ Thanks For Reading ✿

wanita pilihan hatii

        Good night readers ! heyy da lewat nii , apesal korang ta tiduqq lagik . 
ta elok taww tiduqq lewat tambahtambah hok anakanak darra tuu \paku dulang paku serpih betuii/ ampa ! ampa ! tulung sambungg satt , eeiiiuuu gediks kot fateen na . ekcely akue baruu balik dari merempit dengan my lovely mama tadikk . mulamula tuh pih kenduri , then kawan mama ajak pih jalanjalan sattt . ta penahpenah keluaq malam dengan mama nek moto .
mentangmentang la abah tada kan { pi KL
bejalan sakan la kami , hee .
tapi pih kot dekatdekat jaa punn , Cmart and kodiang .
haaallooo , fateen lari pada tajuk di tas kott :)

peeps , korang suka takk bercinta ? tanya seolan cepumas kott . mesti la suka kann .
hee , aku pun suka <3 :: GALOKK ::
bila kita dah da bF , kita kena jaga diorangg kayy 
sebab hati lelaki nie mudah berubah kalau kita ta jaga .
kalau kita selalu buad perangai yang diorang takk suka , nanti suatu hari mesti diorang akan tinggalkan kita , oleh yang demikian para perempuanperempuan semua unttuk menjadi seperti tajuk di atas kita sewajarnya , haruslah , mestilah , wajib mempunyai sikap :


 | KEIBUAN |
90% lelaki lebih tertarik kepada perempuan yang bersikap keibuan , lemah lembut , mengambil berat dan penuh kasih sayang . wajah perempuan yang keibuan itu mampu menenangkan dan mententeramkan lelaki ketika sedang stress , cemas dan gelisahh .

| KEANAK-ANAKKAN| 
sifat keanak-anakan seorang wanita menjadi daya tarikan di mata lelaki. 
Mereka berasa terhibur dengan keletah anda. Tetapi tentulah bukan sifat keanak-anakkan yang melampau dan menyakitkan hati tetapi sikap keanak-anakan yang menyenangkan. Misalnya, kemanjaan wanita yang membangkitkan naluri kebapaan dan kelakian lelaki. Wanita ceria membuat lelaki lebih berghairah.

| MENGHARGAI |
Wanita yang menghargai lelaki adalah wanita idaman lelaki. Berbeza dengan wanita yang suka diperlakukan dengan lembut, lelaki suka dihargai, dipuji dengan tulus ikhlas dan diberi kepercayaan. Penghargaan dari wanita membuat lelaki berasa bangga .

| PENAMPILAN |
Lelaki menyukai wanita yang pandai menjaga penampilannya agar sentiasa kelihatan cantik, bersih, kemas dan menarik. Penampilan yang baik menunjukkan wanita tersebut menghargai dirinya. Dia akan murah senyuman, pandai merawat tubuhnya, meningkatkan kualiti hidupnya dan memberi yang terbaik kepada dirinya. Dia suka dan bersyukur dengan dirinya dan secara tidak langsung memancarkan pesona yang menyebabkan lelaki juga menyukainya. Apabila sudah berumahtangga, wanita tersebut terus menjaga penampilan dirinya dan kesihatan tubuh badan walau sudah beranak-pinak. Siapa yang tidak suka isteri yang masih kelihatan cantik dan ramping walau dah punya anak ?

 | PANDAI BICARA |
Lelaki tertarik dengan wanita yang pandai berkomunikasi dan boleh diajak berbual. Walau topik perbualan yang disukai lelaki berbeza dengan topik kegemaran wanita, wanita tersebut dapat mengimbanginya. Dia bukan sekadar teman berbual yang pasif, tetapi dapat memberi respon dan pendapat yang baik. Dia juga tahu menjadi pendengar yang baik, serta mengalihkan topik yang agak serius kepada perbualan yang lebih menarik. Lelaki juga suka dengan wanita yang suka bergurau dan pandai berjenaka serta boleh menerima jenaka lelaki dengan baik dan berfikiran terbuka.

Huhuhuhu besar permintaan lelaki niee , jenuihh aku kena menanam sifatsifat diatas tuuu ,
werrr , jenuhjenuhh !
so , ape lagikk sape sayang pakwe or yang lebih tinggi pangkat lagik tuu , husband .
pastikan kayy dalam diri korangg tu da sume niee :)



✿ Thanks For Reading ✿

terhenti di sini .

    Good afternoon people . How about today ? GUMBIRA ehhh , alhamdullilah .  korang patuutt bersyukur taw sebab ta semua orang sedang bergembira , one of them is ME , FATEEN ZIEGGLERR a.k.a
     FATIN SHAZERA :) 

mode hari ni memang ta okey . da cuba nak jadi happy . bak kata matsalleh smile always , but I can't lhaa . hati nie rasa saked sangatsangat weh . hati nie sebak sangat bila terfikirkan benda tuhhh , series ta sangka she like that and she is my bestie oke . aku ta buleh na pecaya tuu semua . 
tikam kawan sendiri tapi akue tamaw salahkan dea sangat en maybe dea da sebab yang tersendiri kan why dea buad aku macam tuu . For my friend yang terasa, lepaihh baca ni buad tak taw kayy jangan tanya aku pape taw pasaii benda ni . akue tamaw kita gaduh , akue just gtaw pe yang akue rasa .
buad taktawww kayyy , its solvinggg.

Yeeeaahhh I admitt of course , I still love him . but from now I will forget about story and memories between him and me . akue ta kan membenci hang lhaa weh sebab akue memang ta bule buad benda tuu BUTT aku akan cuba untuk melupakan hang and membiarkan hang bahagia dengan kehidupan hang yang tanpa gangguan akue lagikk , oke yangg .
kalau betui memang da tercatat akue bukan milik hang , akue pasrah wehh . berderetan airmata akan akue keluarkan sebagai pengubat kesedihan tapii bukan sebagai pengubat keperitan yang masehh tegar dalam hati akue .

Pasal kawan akue tuhh , akue malaih na perbesabesarkan , sebab very annoyyingg lha gadohh ngan kawan disebabkan lelaki kann kann , I forgive you sayang because I love our relationship as a bestfriendforever . I just felt I'M VERY STUPID WITH THIS SITUATION :|

HYYEEPP peeps , jangan salah faham oke ni bukan lha kes rampasbalakkawan ehh , hee but yang laen lhaa , not suitable for me to tell you all right noww . hmm AKU AKAN DICARI BILA DEA BORING . memang panas gilaa rr wehh bila orang yang akue terhegehhegehkan sangat cakap macam tuu . 

 come on lhaa weh akue memang cintakan hang and hang ta cintakan akue rite yang ? I respect it . akue ta suruh pun hang balaihh cinta akue , akue just na hang taw akue sayang hang and aku mnta sangat kat hang jangan suruh akue berhenti dari mencintai hang sebab akue memang taw , akue ta kan bule buadd . 

one more please lhaa jangan maenkan perasaan akue , da hang ta suka akue , 
oke I wiil try to accept it but please jangan gunakan akue , jangan bagik harapan kat akue  , 
akue mnta sangat wehh  sebab tuu semua menyeksakan jiwaraga akue . 
akue ta kuat untuk semua inii .


Insyaallaahhh , mungkin nie yang terakhir akue tulehh pasaii hang , 
akue taw mestii hang rimass kan .
facebook , blog , karangan BI pun pasaii hang kann kann kann ,dalam hatii jangan tanya laa , 
duk buad obses sangat pasepa tah akue niee. bukan tada lakii len kan
HEY HATI , CEPAT SIKIT JATUH CINTA KATT ORANG LAEN PULAKK:)

akue penah jatuh cinta sebelum nie and aku jugakk penahh terluka sebelum nii , tapi ketahuilah kelukaanku sebelum ini ta seperit kelukaanku sekarang weh , i proud of you ! And I also proud of myself because akue tak kehilangan orang yang cintakan akue , cuma dea yang harus rasa rugi sb dea dah kehilangan orang yang ikhlas mencintai dea ,
thanks yaa NEGRO , TIGA SUKUUU :)
jangan risau aaaiiihh
last kayyy , lepaihh nii orang ta panggeyy da macam tuu , hee
*DOAkan orang lupakan dea oke?*


p/s : pembetulan prasangka , kawan di situ bukan merujuk kepada MY BESTIEE (backspace) .

✿ Thanks For Reading ✿

love in examination :)

hyeppp everibadiii , selamat petang . panas kan kann cuaca sekarang , almaklumm laa bumi kita bukan semakin mudaa . tetiba teringat na storimorii kat korang somethingg  , pasal exam BI . Sumpaahh , suka kertas BI tuuu .
yang tulehh karangan hok bhagian b tuu  ,

soalan nber bape tahh , dea suh kita karang satuu cerita yang berakhirnya seperti dibawah
:: I HAD SPENT MORE TIME WITH HIM . BUT IT WAS TOO LATE NOW ::
 akue memang tertarik sgt soalan yg niee , so akue decide utk buad karangan ni . oke , tidak lain lagik ,
akue memang akn mencritakan kisah mamat tuu . na baca takkk ?? BUTTT , don't laugh my language oke because i'm very STUPIDD :)

*klik untuk kejelasan

*klik untuk kejelasan

dapat 20 jaa , heee . buleh laaa. 
haaaa , jgn la gelakkk . akue taw laa BI ku bodo , tp akue ttp bgga sebb buleh tuleh pasai dea.
masa ta ckup la sb tu pndek2 jee . lagik punn da a little pembohongan utk memntapkan 
krangan akue {tapi ta mntap mana punn
MUMMY  kta krangan akue sedih , dea tacingg . heee
btw lebiuuu mat NEGRO HOIII . 


✿ Thanks For Reading ✿

| editiorr |



 




✿ Thanks For Reading ✿

BERBUNGA TAIK AYAM


Haloo dear readers , perasan ta my lovely blog da bertukar kulit menjadi
 lbihh cantekk kann <--- pun bule masuk bakuii angkt sendiri ,cantekk takk korang ?
semua sehad kann , cuti sekolah ni pe yg da korang buad ?
haa akue taw msti korang
BANGUN , ONLINE , MAKAN , ONLINE TIDUQQ kann semua ?
hee , lawak jaa . ta semua cam tuuu .
| kan baguih kalau akue buleh buad cam tuu , ni ta kna tlg mama akue katering pulakk |
 hah ! lari seribu batu da dr tajuk ni .
oke BERBUNGA TEIK AYAM , ( gembira + sedih )
aku crita hok gembira dulu naa ,
tapi sebelum tuu kann akue na tya laa katt seluruh lelaki d dunia ni .
pe yg ada katt hati korang ehh , ang apesal EGO lelaki tinggi mencacak sangt haa ?
series akue ta paham , werrr -,-
tambahtambah dengan NEGRO tuuu , lagik cek ta paham >.<
hmm , da seminggu satu hari weh aq ta contact ngan dea
trying to forget him lhaa kononnya kann
tengok2 tadik kan dea call 
hhohohohhohoo
senangnya dalam hati , bila beristeri duaa
*heeiiii , pe akue melalut nihhh
tapi series wehh suka sangat bila dea yg call dulu .
oke hok ni hok sedihh pulakk , tp bg akue jala yg sedihh
aku baruu na lupa dea and da bule lupa sikitsikit da *keling
dea dukk mai teleponn plkk , DUGAANDUGAAN  -.-
hadoiii spoilll mood frust betuiii
tapi tape ada hikmah disebalik pa yg terjd kann
KITA LAGU MANA PUNN TAPE tiga suku hoiiii -,-



✿ Thanks For Reading ✿

Your ever's , FATEEN



if i have the choices ,
i'll choose to just waiting ,
waiting foe only you come ,
come and give me a bouquet of flowers ,
flowers which are rich with ur love ,
true love that come from ur deep heart ,

if i can be the angel ,
i will guarding you all the time , 
never let you get hurt ,
nor even crying ,
i will keep you just know how to smile ,
how to love ,
and only have the thousands of happiness ,
not ever make you learn how to cry .



✿ Thanks For Reading ✿

CCCHHEENNTTAA


:: If you love somebody, let them go. If they return, they were always yours ::
 :: If they don't, they never were ::


✿ Thanks For Reading ✿

BUNGKUS dengan TUTUP


apa khabar readers ? baek , alhamdulillah .
oke memandangkan malam yg sejuk2 nie , angin sepoi2 kan , akue tada watpe , na berkongsi cikit psal BERPAKAIAN ,
akue pun ta la setutup aurat sangat kann , tapi ape salahnya kita saling ingat mengingati :)
ta salah na berfesyen kan tapi kita ingat hukum hakam agama
cewahhh , ustazah pulakkkk .
kalau pakaian ni MESTI melibatkan perempuan lhaa
sb diorang suka mnyegak
macam akue lhaa .
based on title , kita tgk kay selam kita berpakaian ni
kita tutup or kita bungkus aurat :::

Situasi 1:
Aisyah: Ahmad, cbe teka aku tgh BUNGKUS ape?
Ahmad: Alaaa, nasi lemak.
Aisyah: Aik? Mne ko tau?
Ahmad: Aku nmpk nasi tkluar sikit tu. Lgpun aku tau ko mmg jual nasi lemak.
Aisyah: Ok2. Cbe teka nasi lemak ni byk ke sikit?
Ahmad: Alaaa lg sng. Byk la.
Aisyah: Ha? Cmne ko tau ni?
Ahmad: Tgok bntuk & saiz laa. BUNGKUSan bsar, byk. BUNGKUSan kcik, sikit. Haha kantoi.
Aisyah: Pandainye ko ni.
Ahmad: Bkn aku yg pndai, ko yg xpndai. Haha.
Aisyah: Ceh. Malas la soal.

Situasi 2:
Aisyah: Ahmad, cbe teka aku TUTUP ape dgn tudung saji ni?
Ahmad: Hmmm. Ikan goreng?
Aisyah: Salah.
Ahmad: Telur dadar?
Aisyah: Salah lg.
Ahmad: Karipap?
Aisyah: Salah jugak.
Ahmad: Fail MQA?
Aisyah: Ish. Lg la salah.
Ahmad: Abis tu ape? Mne la aku nk tau ape yg ko TUTUP tu.
Aisyah: Nasi lemak laa. Cbe teka byk ke sikit?
Ahmad: Ceh. Mne aku nk tau. Malas la jwb.



so , paham paham sendiri lha kann .

✿ Thanks For Reading ✿

Copyright © . All Right Reserved by Fateen Ziegglerr