Fateen Ziegglerr ! fateen: wanita pilihan hatii

Followers

wanita pilihan hatii

        Good night readers ! heyy da lewat nii , apesal korang ta tiduqq lagik . 
ta elok taww tiduqq lewat tambahtambah hok anakanak darra tuu \paku dulang paku serpih betuii/ ampa ! ampa ! tulung sambungg satt , eeiiiuuu gediks kot fateen na . ekcely akue baruu balik dari merempit dengan my lovely mama tadikk . mulamula tuh pih kenduri , then kawan mama ajak pih jalanjalan sattt . ta penahpenah keluaq malam dengan mama nek moto .
mentangmentang la abah tada kan { pi KL
bejalan sakan la kami , hee .
tapi pih kot dekatdekat jaa punn , Cmart and kodiang .
haaallooo , fateen lari pada tajuk di tas kott :)

peeps , korang suka takk bercinta ? tanya seolan cepumas kott . mesti la suka kann .
hee , aku pun suka <3 :: GALOKK ::
bila kita dah da bF , kita kena jaga diorangg kayy 
sebab hati lelaki nie mudah berubah kalau kita ta jaga .
kalau kita selalu buad perangai yang diorang takk suka , nanti suatu hari mesti diorang akan tinggalkan kita , oleh yang demikian para perempuanperempuan semua unttuk menjadi seperti tajuk di atas kita sewajarnya , haruslah , mestilah , wajib mempunyai sikap :


 | KEIBUAN |
90% lelaki lebih tertarik kepada perempuan yang bersikap keibuan , lemah lembut , mengambil berat dan penuh kasih sayang . wajah perempuan yang keibuan itu mampu menenangkan dan mententeramkan lelaki ketika sedang stress , cemas dan gelisahh .

| KEANAK-ANAKKAN| 
sifat keanak-anakan seorang wanita menjadi daya tarikan di mata lelaki. 
Mereka berasa terhibur dengan keletah anda. Tetapi tentulah bukan sifat keanak-anakkan yang melampau dan menyakitkan hati tetapi sikap keanak-anakan yang menyenangkan. Misalnya, kemanjaan wanita yang membangkitkan naluri kebapaan dan kelakian lelaki. Wanita ceria membuat lelaki lebih berghairah.

| MENGHARGAI |
Wanita yang menghargai lelaki adalah wanita idaman lelaki. Berbeza dengan wanita yang suka diperlakukan dengan lembut, lelaki suka dihargai, dipuji dengan tulus ikhlas dan diberi kepercayaan. Penghargaan dari wanita membuat lelaki berasa bangga .

| PENAMPILAN |
Lelaki menyukai wanita yang pandai menjaga penampilannya agar sentiasa kelihatan cantik, bersih, kemas dan menarik. Penampilan yang baik menunjukkan wanita tersebut menghargai dirinya. Dia akan murah senyuman, pandai merawat tubuhnya, meningkatkan kualiti hidupnya dan memberi yang terbaik kepada dirinya. Dia suka dan bersyukur dengan dirinya dan secara tidak langsung memancarkan pesona yang menyebabkan lelaki juga menyukainya. Apabila sudah berumahtangga, wanita tersebut terus menjaga penampilan dirinya dan kesihatan tubuh badan walau sudah beranak-pinak. Siapa yang tidak suka isteri yang masih kelihatan cantik dan ramping walau dah punya anak ?

 | PANDAI BICARA |
Lelaki tertarik dengan wanita yang pandai berkomunikasi dan boleh diajak berbual. Walau topik perbualan yang disukai lelaki berbeza dengan topik kegemaran wanita, wanita tersebut dapat mengimbanginya. Dia bukan sekadar teman berbual yang pasif, tetapi dapat memberi respon dan pendapat yang baik. Dia juga tahu menjadi pendengar yang baik, serta mengalihkan topik yang agak serius kepada perbualan yang lebih menarik. Lelaki juga suka dengan wanita yang suka bergurau dan pandai berjenaka serta boleh menerima jenaka lelaki dengan baik dan berfikiran terbuka.

Huhuhuhu besar permintaan lelaki niee , jenuihh aku kena menanam sifatsifat diatas tuuu ,
werrr , jenuhjenuhh !
so , ape lagikk sape sayang pakwe or yang lebih tinggi pangkat lagik tuu , husband .
pastikan kayy dalam diri korangg tu da sume niee :)✿ Thanks For Reading ✿

Copyright © . All Right Reserved by Fateen Ziegglerr